GREEN STUFF

Termék cikkszám: UNIVERZÁLIS FELSZÍVÓ

Rendelhető

Zöld Stuff ® Universal abszorbens koncentrátum (univerzális kötőanyag)

Az univerzális abszorbens koncentrátum szinte minden folyadék - rendkívül nedvszívó és nagyon gyorsan a szívó. A kiömlött vegyszerek veszélyesek lehetnek, ezért gyorsan és hatékonyan el kell õket távolítani. A GREEN STUFF® Magic-Powder rendkívül gyorsan veszi fel a folyékony vegyszereket, és különösen a folyadékokat képes megakadályozni abban, hogy szétterüljenek.
\nA kis tömeg és a maradék hamutartalma 0,2% (egy kivételes értéket szemcsés anyag), az elidegenítés költségei tartják alacsonyan.

\n\n

A Green Stuff ® technológia garantálja a felhasználói előnyöket.
\nA kötőanyag koncentrátum pH-optimalizált, nem-toxikus.

\n\n

Univerzálisan alkalmazható, bizonyított előnyök, a hitelesített felhasználó biztonságát. Ezt megerősítették a 60 különböző vegyi anyagok 12 csoportban, ipari, labor, üzemi, mûhely és sok egyéb más területeken történõ felhasználásra.

\n\n


\nA GREEN STUFF® Magic-Powder kifejezetten alkalmas pl. gátnak lefolyók, víznyelõ aknák elé. Folyadékok felvétele során az univerzális kémiai kötõanyag gél állapotúvá válik, így gátat képezve megakadályozza a folyadékok tovább- ill. elfolyását. A GREEN STUFF® Magic-Powder a saját tömegének legalább 50-szeresét veszi fel a folyadékokból, miközben – minél nagyobb a felvett anyag víztartalma – ez az érték akár a 75-szörös is lehet. A GREEN STUFF® Magic-Powder a kiömlés helyén a gõzöket is megköti, így részben védi az embert és a környezetet. A GREEN STUFF® Magic-Powder nem semlegesíti, csupán abszorbeálja a kifolyt vegyszereket. A vegyezerek használata során betartandó biztonsági elõírásokra ezért oda kell figyelni. A megsemmisítést a felvett vegyszerre vonatkozó szabályok szerint kell végezni.

\n\n

 

\n\n

A GREEN STUFF® Magic-Powder önmagában környezetbarát és semmilyen formában nem károsítja az embert vagy a környezetet.

\n\n

 

\n\n

Termék Magic-Powder
\nTermék sz. 69.10.70
\nEladási egység 1 vödör/ á 5 liter
\nEgység/ raklap 48
\nSzívóképesség/ egység max. 375 l.

\n